Gladjakkers

Gladjakkers is niet zomaar een merk, maar eentje met een verhaal! Een mooie compacte lijn producten voor de man, ontwikkelt met de kennis van toonaangevende barbers. Niet op iedere hoek te koop, maar bij betere kapsalons en barbershops.

Een merk met een sociaal verhaal dat aandacht vraagt voor de vele organisaties die proberen om hondenleed in de wereld te voorkomen. Wij steunen deze en geven aandacht aan deze initiatieven.

Dat wil jij toch ook?

SAAIE MERKEN ZIJN ER GENOEG!

Het merk Gladjakkers heeft iets te vertellen. De compacte & kwalitatieve productlijn voor mannen is ontwikkeld door barbers en professionals en te gebruiken door iedereen. Een gamma van producten waar de man op zit te wachten. Een merk dat verder gaat dan het product.

Gladjakkers is een merk met een doel!

De beste producten ontwikkelen voor kappers & barbers is de basis, maar vergeet ook niet onze sociale & maatschappelijke betrokkenheid.

STEUNEN VAN GOEDE DOELEN DIE ZICH INZETTEN OM HONDENLEED TE VOORKOMEN.

De grappige hondenkoppen op onze verpakkingen komen niet zomaar uit de lucht vallen. Als hondenliefhebbers ligt het hondenleed in de wereld ons na aan het hart. Wij steunen meerdere organisaties die zich inzetten om hondenleed te voorkomen. Zij zorgen ervoor dat asiel- & zwerfhonden een tweede kans krijgen en een warm thuis. Dat wil toch iedereen?

Gladjakkers is gecreëerd door barbers & professionals en te gebruiken door iedereen. De formules zijn ongekend en van topkwaliteit. Geen overbodige producten, maar een productlijn waar de man behoefte aan heeft. Ambachtelijke producten ontwikkelt volgens de richtlijn van moderne barbering. Vanzelfsprekend niet getest op dieren!