Visagie

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen.

Er stralend uitzien op jouw dag. Bij Le Salon ben je gegarandeerd in goede handen voor je bruidsmake-up. Wij doen altijd eerst een proefmake-up zodat je zeker weet dat de bruidsmake-up op jouw trouwdag helemaal naar wens is. In onze salon werken we uitsluitend met producten van hoge kwaliteit, Doordat wij gebruik maken van fixatie spray blijft jouw make-up van ’s ochtends vroeg tot in de late uurtjes perfect zitten. De make-up van jullie bruidsgasten kan ook door Le Salon worden verzorgd. De afspraak voor een proef make-up doe ik meestal 1/2 weken voor de  huwelijksdatum.

Tip: Zorg ervoor dat je voor jouw beauty behandeling of afspraak je wenkbrauwen hebt geëpileerd.

Bruidsmake-up €145,-

 Raadpleeg telefonisch of per e-mail
 Proefmake-up
 Advies op maat
 Bruidsmake-up

 Make-up touchup €65 , – (Let op: dit is alleen een update van de bestaande make-up / haarstijl).

 Gasten make-up €45,-

Haar en Make-up incl proefkapsel en make-up € 275.00

Dag & Avond Make-up

De dag make-up zorgt voor een natuurlijke en verzorgde uitstraling. Dit type make-up is zeer geschikt voor bijvoorbeeld op de werkvloer of op de dagen dat je net een beetje extra glam wilt. Een avond make-up wordt over het algemeen wat intenser aangebracht. Door middel van o.a. kleur gebruik en eventueel valse wimpers wordt de look dramatischer. Ik kan jouw make-up op een professionele manier aanbrengen en zorgen voor de gewenste uitstraling.

Dag €45,- en Avond €55,-

Aanbetaling: Om uw datum vooraf veilig te stellen, word er een  aanbetaling van 30% vereist om uw boeking te bevestigen.  De aanbetaling wordt verrekend met uw eindsaldo.

Reiskosten/Etc: Make-up kan op locatie of in mijn salon worden gedaan. Op locatie is opdrachtgever, tenzij anders in overleg is overeengekomen, verantwoordelijk voor alle parkeer-, tol- en reiskosten; buiten een straal van 25 km van mijn studio reken ik € 0,35 p/km