Wimpers en wenkbrauwen

Ik ben ruim 11 jaar wimperstylist. Ben in het bezit van meerdere certificaten en om het werk als wimper en wenkbrauw stylist goed te kunnen uitvoeren volg ik regelmatig diverse trainingen en bezoek ik beurzen in binnen en buitenland om zo op de hoogte te blijven van nieuwe trends en technieken. In mijn salon plaats ik wimperlifts, wimperextensions en je kunt bij mij terecht voor henna brows , brow lift of normale wenkbrauw styling.

Training geven:
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je jezelf verder ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Na jaren zelf wimperlifts en wimperextensions  plaatsen,  vele trainingen te hebben gevolgd  vind ik het leuk om mijn kennis door te geven.
Je word door mij tijdens deze training helemaal klaar gestoomd om de perfecte behandeling te kunnen uitvoeren in jouw salon.

Erkend certificaat
Wanneer je de trainingsdag succesvol hebt doorlopen zul je een certificaat ontvangen. Mochten wij samen overeenkomen dat extra training noodzakelijk is, is hier uiteraard de mogelijkheid voor. Ook na de training kan je altijd bij mij terecht voor vragen en tips.
Omdat ik de kwaliteit van de training wil waarborgen zal het maximaal aantal cursisten in een training uit 2 personen bestaan.

Glance henna brows , the All-in-1 Brow Class          € 349,- ex btw

Henna Brows is een nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwen epileren (modelleren) en kleuren. De Henna verf blijft op de huid zitten waardoor je mooie en zeer strakke wenkbrauwen kunt creëren. Jouw wenkbrauwen lijken hierdoor ook voller. Het varieert per persoon hoe lang de Henna verf blijft zitten. Hoe meer eigen haar je hebt hoe langer de Henna zichtbaar blijft. Henna brows blijft gemiddeld 12 dagen op de huid en het blijft gemiddeld 5 tot 6 weken in de haartjes. Doordat er met Henna de huid onder de wenkbrauwen mee gekleurd wordt, geeft dit een zeer volle wenkbrauw. Door middel van epileren met hars en/of pincet krijgt de totale wenkbrauw ook een strakkere vorm .De verf is volkomen veilig en beschikbaar in diverse tinten.

Henna wenkbrauwen:
Shapen en Henna                                                  € 37,50

One by One wimperextensions of  Volume wimperextensions
Bij de one by one behandeling worden op alle natuurlijke wimperharen, 1 voor 1 extensions geplaatst. Bij de Volume wimpersextensions  worden op alle natuurlijke wimperharen, 2 of meer extensions geplaatst voor een vollere look, de haartjes zijn dunner dan de one by one voor een zachter natuurlijker resultaat. Wij kijken hierbij naar de draagkracht van de natuurlijke wimpers en wens van de klant. Wij passen dan ook op elke klant andere diktes, krullen en lengtes toe zodat dit persoonlijk is afgestemd. Het word aangeraden om de extensions goed te verzorgen met een reinigingsfoam om de natuurlijke wimpers schoon en gezond te houden. Wil je de extensions bijhouden raden we aan deze tussen de 2-3 week op te vullen aangezien de wimpercyclus door blijft gaan er dagelijks nieuwe haartjes bijkomen en oude uitvallen.

Wimperextension:
One by one                                                             € 72,50
Refill v.a.                                                                  € 35,00

Russian volume                                                    € 89,95
Refill v.a.                                                                 € 45,00

Verwijderen wimperextensions                       € 20,00

Wat is een Wimperlfting / Lashlift
Bij deze behandeling worden de natuurlijke wimperharen gekruld/omhoog geplaatst en eventueel geverfd. Dit geeft een nog mooier resultaat dan een standaard wimperkruller met een aanhoudend resultaat van ongeveer 6 weken. Deze behandeling vergt geen onderhoud en mag make-up worden gebruikt.

Wimperlifting:
Wimperlifting incl verven                                 € 59,95