Barbershop

Toe aan een nieuwe coupe? Of is je baard een eigen leven gaan leiden? Dan is het waarschijnlijk tijd voor een opfrisbeurt. Wij knippen je haar, baard en snor in model, zodat je weer thuis mag komen. En als extra service vertellen we je hoe je thuis je nieuwe look in de plooi kunt houden. Net zo fijn. En als je toch in de stoel zit…. geniet. Voor je het weet stap je als herboren weer in het echte leven.

Een classic scheerbehandeling van een barbiera. Deze uitgebreide scheerbeurt geeft jouw gezicht weer die gladde look waar je u tegen zegt. Compleet met warme doeken, pre-shave en balsem maakt dit tot de ultieme scheerervaring. Dit met de producten van Hunter1114.

Wij blijven op de hoogte door middel van trainingen , vakbladen , beurzen.

Wij Werken met mooie merk Hunter1114 het is een stoer en ambitieus merk met luxueuze en unieke minerale Styling- en verzorgingsproducten. Hunter1114 levert echte herenproducten voor het beste resultaat: mooi en gezond haar!

Hunter1114 heeft minerale producten voor de hedendaagse man van elke afkomst en passend bij elke levensstijl. Elke geur is uniek, elegant en subtiel. De gedachte hierbij is dat niet alleen de man, maar ook de vrouw, de geur lekker mag vinden.

Hunter1114 heeft een (h)eerlijke kleine maar complete verzorgingslijn met 14 luxueuze en gezonde producten, alles wat de Salon en Barbershop voor de moderne man nodig heeft. Van Clay tot Shampoo, van Aftershave tot Baardolie.

Afbeeldingsresultaten voor hunter 1114

 

Knippen / Stijlen                                                         € 25.50
Wassen / Knippen / Stijlen                                       € 32.50

Wassen / Knippen / Stijlen / Baard trimmen       € 42.95
Knippen / Stijlen / baard trimmen                         € 38.50
Baard trimmen                                                           € 17.50
Baard uitlijnen / onderhoud                                    € 11.50

Classic shave :                                                             € 27.50
• Warmte compres
• Scheren of baard in vorm brengen
• Koude compress
• massage
• verzorging

Full treatment:                                                          € 59.95
• Wassen
• Knippen
• Classic shave