Schoonheidssalon en Visagie

Wij zijn een professionele medik8 salon.

Medik8 is een professioneel huidverbeteringsmerk en komt uit engeland. Wij geloven dat u uw gewenste resultaten zult bereiken door onze Medik8 salon te bezoeken voor regelmatige professionele behandelingen. Daarna gaat u thuis door met een op maat gemaakt regime van Medik8-producten om de resultaten te optimaliseren.

Medik8 behandelingen:

Medik8 is een toegewijd professioneel huidverbeteringsmerk en wij geloven dat u het gewenste resultaat het best kunt bereiken door uw plaatselijk erkende Medik8 salon te bezoeken voor professionele behandelingen. Volg daarna ons advies, gevolgd door een op maat gemaakte routine van Medik8-producten voor thuisgebruik om de resultaten te optimaliseren.

Vind je perfecte behandeling:

Je ervaart niet alleen een welverdiende heerlijke verwenbehandeling maar daarnaast geven Medik8-professionals deskundig advies op maat over uw specifieke huidprobleem. Met een uitgebreid behandelmenu van huidverjongende facials, heerlijke oogrituelen en vernieuwende lichaamsbehandelingen tot peelings, er is een behandeling voor iedereen.

Medik8 Peelings:

Chemische peelings zijn ontwikkeld om de huidtextuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren met behulp van goed ontwikkelde, zeer sterke zuren. De bovenste lagen van de huid worden zachtjes afgeschilferd om een heldere, jonger uitziende huidteint te onthullen. Medik8 heeft een reeks van Time-Release chemische peelings van verschillende sterkten en samenstellingen om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals acne of pigmentatie. Time-Release technologie betekent dat de zuren langzaam in de huid worden afgeleverd om een comfortabele ervaring te behouden. We raden een kuur van 6 peelings aan naast een op maat gemaakte thuisroutine voor maximaal zichtbare resultaten.

 Chemische peelings worden snel de nummer één klinische huidbehandeling wereldwijd. Tegen een fractie van een laserprijs kunnen ze het uiterlijk van rimpels, pigmentvlekken en acne aanzienlijk verminderen met minder ongemak en downtime. Slechts 45 minuten in de stoel van de huidspecialist kan de huid zichtbaar verjongen voor een zachtere, gladdere en jeugdig ogende huidteint.

Wat is een chemische peeling?

Een peeling is een chemische vloeistof die bestaat uit 1 zuur of een combinatie van meerdere zuren. Medik8 gebruikt o.a. glycolzuur, melkzuur en amandelzuur. De peeling zorgt voor een versnelde celvernieuwing, dit is de opschuiving van je mooie, nieuwe huidcellen naar de oppervlakte. Als we ouder worden zal ook de celvernieuwing vertragen waardoor de dode huidcellen langer op de huid blijven liggen. Door een peeling te gebruiken zal dit proces versnellen en je mooie, nieuwe huid zal eerder tevoorschijn komen waardoor je een mooie, frissere uitstraling krijgt.

Is 1 peeling voldoende om mijn huid te verbeteren?

Het is mogelijk om slechts één peeling te ondergaan, maar we raden een kuur van 6 peelings aan om echt de voordelen voor de lange termijn voor de huid te zien. De echte resultaten komen wanneer je je vastlegt aan een programma.

Zijn peelings geschikt voor iedereen?

Chemische peelings zijn geschikt voor bijna iedereen. Medik8 heeft een gevarieerd assortiment van onze Sensitive PHA Peel die geschikt is voor zeer gevoelige huidtypen tot onze mono-peels die enkele zuren gebruiken en die eveneens gelaagd kunnen worden om hardnekkige problemen aan te pakken. Bepaalde huidcondities/personen kunnen contra-geïndiceerd zijn en zouden om die reden niet de peelingroute moeten volgen voordat de huid rustig en genormaliseerd is. Echter, wij bieden veel andere behandelopties. Zie hiervoor ons Facial menu.

Wat is de downtime?

Het aanbrengen van zuren op de huid kan per definitie roodheid, schilfering van de huid en milde peeling veroorzaken; maar iedere huid is anders. We raden aan om de eerste 12 uur na het peelen geen make-up te dragen om ervoor te zorgen dat de huid bacterievrij blijft. U wordt aanbevolen om thuis een uitgebreide nazorgroutine te volgen om ervoor te zorgen dat uw huid correct herstelt en verjongt. Als algemene regel geldt dat u vanaf ongeveer de 3e dag na de peeling tot maximaal 5 dagen moet afschilferen. Vermijd directe blootstelling aan de zon tijdens deze hersteldagen en draag altijd een breed spectrum zonbescherming met SPF van minimaal 30. We raden onze Physical Sunscreen aan. Dit is een minerale, breedspectrum zonbescherming met SPF 30 die grote bescherming biedt en zeer zacht is voor de beschadigde huid.

Welke resultaten kan ik verwachten?

24 uur na peeling zal uw huid waarschijnlijk strak aanvoelen en er enigszins rood uitzien. Binnen 3 dagen begint uw huid de schilferen maar binnen de week begint u een heldere, meer egale huidteint te zien. Na een reeks van 6 peelings zullen de resultaten nog zichtbaarder zijn. We raden aan om foto’s te maken van de voortgang.

Kunnen peelings gebruikt worden bij botox of laser?

Absoluut. Ga naar uw plaatselijke salon voor advies welke aanvullende behandelingen geschikt zijn voor u.

Dos & Don’ts

Pluk niet aan de geschilfderde huid. Je huid verwerkt de peeling op natuurlijke wijze en velletjes los trekken kan pijn doen en littekens veroorzaken. Gebruik geen agressieve exfolianten (chemische AHA/BHA reinigers/toners) of scrubs gedurende tenminste 3 dagen na de peeling. Voorkom blootstelling aan direct zonlicht voor langere tijd. Draag altijd een breed spectrum zonbescherming om uw huid te beschermen. Houd u aan de nazorgroutine die wordt aanbevolen door uw huidspecialist. Dit zorgt ervoor dat uw huid na de peeling zo snel mogelijk herstelt en verjongt.

PROFESSIONAL PEELS

REWIND

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

EVEN

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.

CLARITY

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

UNIVERSAL AHA

Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

SENSITIVE PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

EYE REVEAL

Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied te behandelen.

MONO PEELS

Medik8 biedt tevens single-acid peelings voor specifieke, gerichte huidverbetering. Uw Medik8-professional heeft keuze uit een reeks verschillende sterkten. Zij bepalen de lagen van ingrediënten die uw huid nodig heeft volgens huidadvies.

MONO MANDELIC TR

30% L-Amandelzuur professional peeling.

MONO LACTIC TR

30%, 50% L-Melkzuur professional peeling.

MONO GLYCOLIC TR

30%, 50%, 70% Glycolzuur professional peeling.

Waarvoor kun je een peeling inzetten

Peelingen kun je voor diverse huidcondities inzetten o.a.

 • grove huidstructuur
 • fijne lijntjes
 • grove poriën
 • onzuivere huid
 • huidverkleuringen
 • acne

Is een peeling pijnlijk

Nee een peeling is niet pijnlijk. Hij kan wel prikken en de huid kan warmer aanvoelen, dit is volkomen normaal.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit

Ongeveer 24 uur na de peeling kan de huid wat strakker aanvoelen en rood worden. Binnen 3 dagen kan de huid gaan vervellen, dit kan lichtjes zijn maar ook dat het wat meer zichtbaar is. Dit is een volkomen normale reactie van de huid en verschilt per persoon. Na ongeveer 1 week zal de huid een mooie, glow krijgen.

Na de behandeling:

 • 24 uur niet bijzonder heet te douchen
 • 48 uur niet te zwemmen
 • Niet intensief sporten of je huid blootstellen aan warmtebronnen zoals sauna of stoombad

 

Medik8 Facials:

Naast peelings bieden we ook verwennende professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen die meestal stappen omvatten zoals peeling, gezichtsbehandelingen, massage en hydratatie om uw specifieke huidproblemen aan te pakken. Het gebruik van producten van professionele sterkte in een reeks behandelingen helpt de huidtextuur en huidstevigheid te verbeteren terwijl de huid straalt. Natuurlijk, als uitvinders van de , CSA filosofie zou je verwachten dat al onze behandelingen vitamine C, zonbescherming en vitamine A bevatten, en zo is het ook

VITAMINE C

Goed geformuleerde, gestabiliseerde vitamine C biedt een belangrijke antioxidantbescherming, stimuleert de aanmaak van collageen en blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een gladdere en helderdere huid. Breng ’s ochtends vitamine C aan voor een bescherming gedurende de hele dag tegen omgevingsfactoren die huidveroudering kunnen veroorzaken.

ZONBESCHERMING

Naar schatting wordt 80% van de huidveroudering veroorzaakt door de zon. Helaas, huidschade veroorzaakt door de zon komt niet alleen voor als het zonnig is. Als het licht is, betekent dit dat de zonnestralen je nog kunnen bereiken. Zelfs op een bewolkte dag is er nog steeds ongeveer 50% UV-straling die je huid bereikt. Het dragen van een krachtige zonbescherming iedere dag is fundamenteel voor een jeugdige huidskleur. Medik8 heeft een reeks mooi lichte maar krachtige zonneschermer die de huid beschermen en voeden. Maak je geen zorgen, onze high-tech Medik8-zonnebrandmiddelen voelen niet plakkerig en vettig aan zoals op het strand.

VITAMINE A

Als de experts in vitamine A (ook bekend als retinol), heeft Medik8 een breed scala aan nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verjongen terwijl u slaapt. Vitamine A is simpelweg het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Het heeft tal van voordelen voor de huid, waaronder het versnellen van cellulaire vernieuwing en het verminderen van talgproductie. Het is cruciaal dat vitamine A wordt gestabiliseerd en een gecontroleerde afgifte heeft om maximale potentie te garanderen met minimale irritatie.

Anti-aging huidverbetering hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het volgen van onze eenvoudige CSA-filosofie zal helpen de teint en de textuur van uw huid te verbeteren waardoor het gezond en jeugdig oogt.

Behandelingen:

PLATINUM FACIAL 

Een ontspannen huid verjongings  gezichtsbehandeling die de huid voorziet met Medik8 actieve ingrediënten: Platinum, vitamine C en vitamine A. De huid ziet er na de behandeling direct jeugdig en stralend uit.

Geschikt voor iedereen die huidveroudering wil behandelen en een goed verzorgde, mooie huid wil.

BRIGHTENING FACIAL

Is een ontspannende behandeling speciaal voor een gepigmenteerde huid. Tijdens de behandeling wordt doormiddel van de ultrasound het White Balance Serum ingesluisd voor een diepere werking in de huid. Na de behandeling neemt het pigment af en krijgt de huid een egale uitstraling!

Geschikt voor de gepigmenteerde huid

CLARITY FACIAL

Een ontstekingsremmende behandeling die de huid diep reinigt, kalmeert en hydrateert. Pakt ontstekingen aan en maakt de huid schoon en zacht en brengt hem weer in balans.

Geschikt voor huiden met ontstekingen, onzuivere huiden, rosacea en een grove huidstructuur.

PORE REFINING FACIAL

Milde exfoliërende behandeling om de poriën te verfijnen en te reinigen. Maakt de huid gladder en geeft direct resultaat.

Geschikt voor een huid met grove poriën en huidstructuur.

DEEP HYDRATION FACIAL

Hydraterende gezichtsbehandeling die werkt in diverse huidlagen. De huid wordt gladder, krijgt een betere hydratatie en een gezonde glans. Het hersteld het vochtgehalte in alle huidlagen.

Geschikt voor alle huiden maar speciaal voor vochtarme huiden en schilferige huiden.

CALMING FACIAL

Kalmerende gezichtsbehandeling die de huid weer comfortabel laat aanvoelen. De huid zal kalmeren er na de behandeling weer comfortabel aanvoelen.

Geschikt voor een gevoelige, geïrriteerde huid en een huid met een verminderde weerstand.

Inhoud Medik8 Facial

 • Intake
 • Dubbele reiniging
 • Superfacial peel
 • Warmte kompressen / Vapozone
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Ontspanningsmassage
 • Masker
 • Afsluitende verzorging

 

Platinum facial                                                                                € 72.50

Brighteing facial                                                                             € 75.00

Clarity Facial                                                                                    € 72.50

Pore refining facial                                                                        € 72.50

Deep hydration facial                                                                    € 72.50

Calming facial                                                                                 € 72.50

Peelingbehandeling                                                                      € 79.50

Peelingbehandeling kuur 6x                                                       € 450.00

Ontharen:

Wenkbrauwen epileren/harsen                                                     € 18,50
Bovenlip harsen                                                                                 € 16,50
Bovenlip / Kin harsen                                                                       € 22.50
Oksels harsen                                                                                     € 23.50
Onderbenen harsen                                                                         € 26,75
Boven-en onderbenen harsen                                                      € 49,50

Wenkbrauwen / bovenlip / kin harsen                                       € 38.50

Wimpers en wenkbrauwen :
Wimpers verven                                                                               € 17,50
Wenkbrauwen verven                                                                    € 17.50
Wimpers en wenkbrauwen verven                                             € 24.50
Epileren/harsen en wenkbrauwen verven                                € 34.50
Epileren/harsen, wimpers en wenkbrauwen verven              € 42.00